Tisková zpráva AMSP ČR k výsledkům průzkumu o názorech podnikatelů na podporu exportu malých a středních podniků II.

ASMP ČR dnes zveřejnila výsledky průzkumu k exportu, který navazuje na průzkum ze září 2009. Exportéři se zde vyjádřili k vývoji exportu a jeho trendům, k hodnocení státní podpory a jejímu využívání ze strany malých a středních podniků, dále k návrhu na zvýhodnění českých exportérů odebírajících své subdodávky od českých výrobců a v neposlední řadě k transformaci státních služeb na podporu exportu.

TZ_2012_02_08_Vysledky_pruzkumu_k_podpore_exportu_II..doc TZ_2012_02_08_Vysledky_pruzkumu_k_podpore_exportu_II..doc (421,00 KB)

Výsledky průzkumu naleznete na home page v sekci "Nepřehlédněte".

639275_Mediafax_ALES_BEHOUNEK_1.jpg

639263_Mediafax_ALES_BEHOUNEK_1.jpg